Dit rare jaar vraagt om een mooi gebaar!

December: een maand waarin mensen elkaar graag verrassen met een blijk van waardering. BROOD&KO biedt u een sfeervol assortiment van heerlijkheden, dat het bij alle relaties of medewerkers zeker goed zal doen. Helemaal in dit jaar waarin we elkaar veel minder gezien hebben dan leuk is.

Onze specialiteit zijn de Kerststollen. Die bakken wij in verschillende smaken. Maar ook speciale aandacht voor onze Kerstpakketten. Vol met lekkers en altijd feestelijk verpakt. Wilt u nog wat veranderen of toevoegen aan een pakket? Maatwerk kan altijd: bel 0172-618772 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sintpakket 5december site

KERSTPAKKET KERSTMAN

Een pakket gevuld met een Amandelcake Tulbandje, Kerststol klein, Roomboter Amandel Kerststaaf, Kerst Koekkransjes en Chocolade roomkransjes. 
Feestelijk verpakt in cellofaan. € 31,65 (excl. BTW)

Sintpakket 5december site

KERSTPAKKET RENDIER

Een pakket gevuld met een Kerststol klein, Roomboter Amandel Kerststaaf, Kerst Koekkransjes en Chocolade roomkransjes. 
Feestelijk verpakt in cellofaan of Kerstdoos. € 24,95 (excl. BTW)

Sintpakket 5december site

KERSTPAKKET DENNENBOOM

Een pakket gevuld met een Roomboter Amandel Kerststaaf, Kerst Koekkransjes en Chocolade roomkransjes. 
Feestelijke verpakt in een papieren Kerst cadeauzak. € 17,25 (excl. BTW)

Stol groot 2016

KERSTSTOL GROOT

Volgens ons eigen traditionele Kerststollen recept. Bereid met roomboter en royaal gevuld met krenten, rozijnen en een 'pil' amandelspijs met extra hoog amandelgehalte. Afgewerkt met poedersuiker. 1.000 gram

Krans 2016

KERSTKRANS

Met ons bekroonde recept van de Roomboter Amandelstaaf maken wij ook onze Kerstkransen. De krans is afgewerkt met victoriabeslag, een mix van amandelen en suiker.

Noten stol

NOTEN KERSTSTOL

In de basis gelijk aan onze Kerststol, maar daarnaast gevuld met hazelnoten, cashewnoten en amandelem. De stol wordt afgewerkt met stukjes hazelnoot.

Amarena stol 2016

AMARENA KERSTSTOL

In de basis gelijk aan onze Kerststol, maar door de 'pil' amandelspijs zijn heerlijke stukjes Italiaanse amarena kersen gemengd. De stol wordt afgewerkt met roze chocolade.

Hoornse 2016

HOORNSE KERSTSTOL

In de basis gelijk aan onze Kerststol, maar de Hoornse variant heeft een 'pil' van amandelspijs, roomboter, honing, bruine basterd en kruiden. De stol wordt afgewerkt met kaneelsuiker en grove suiker.

Kerststaaf 2016

KERSTSTAAF

Onze Roomboter Amandelstaaf, ook in 2020 weer bekroond met 5 sterren! In Kerstsfeer afgewerkt met victoriabeslag, een mix van amandelen en suiker.

Stol 2016

KERSTSTOL

Volgens ons eigen traditionele Kerststollen recept. Bereid met roomboter en royaal gevuld met krenten, rozijnen en een 'pil' zuivere amandelspijs. Afgewerkt met poedersuiker.