Wij besteden veel zorg en aandacht aan onze gluten-arme producten. De producten worden echter wel verwerkt in een bakkerij waar ook met gluten gewerkt wordt. Daarom spreken wij liever over gluten-arm in plaats van glutenvrij.

Mensen met een glutenintolerantie zijn meestal aangewezen op een glutenvrij dieet. Geen eenvoudige opgave, omdat er in zeer veel producten op een of andere manier gluten voorkomen. Ook bijna alle brood- en banketproducten bevatten gluten! Wel worden er veel glutenvrije producten aangeboden die dan zijn gemaakt van glutenvrije grondstoffen.

BROOD&KO bakt ook enkele gluten-arme producten om zo toch een smakelijk brood- of banketproduct te kunnen aanbieden. Omdat het meeste gluten-arme brood via de diepvries wordt aangeboden, vinden wij het ook belangrijk dit vers te bakken zodat iemand met glutenintolerantie toch kan genieten van een heerlijk vers broodje!

Twee dagen per week bakken wij in een stofvrije ruimte vers 'gluten-arm' brood in 3 soorten: witbrood, witbrood met rozijnen en de zadenmelange. Tevens in het assortiment: gluten-arm fruitgebak! 

Vraag onze verkoopmedewerkers naar meer informatie.